“Për faj të Thaҫit, Mustafës e Haradinajt e humbëm, a do të na kthej Abazoviҫi Ҫakorrin”

“Për faj të Thaҫit, Mustafës e Haradinajt e humbëm, a do të na kthej Abazoviҫi Ҫakorrin”

Ai thotë më tutje se, në një situatë në të cilën gjendet Abazoviqi si kryeministër për të diskutuar për gjëra të tilla i ka këmbet e lidhura, anipse me ardhjen e Albinit për kryeministër të Kosovës PDK kërkoi haptas si me ironi se tashti Kurti mund ta kthej edhe Çakorrin.

Profesori dhe njohësi i ҫështjeve politike, Binak Maxharraj në një prononcim për ‘Bota sot’ thotë se Dritan Abazoviqi me rastin e zgjedhjes së tij për kryeministër të ri të Malit të Zi mori urime nga homologët e tij në rajon nga kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, por edhe nga kryeministri i Kosovës Albin Kurti i cili në urimin e tij veçoi se mezi po pres të takohet me të

 

https://news372media.com/e/2022/05/08/per-faj-te-tha%d2%abit-mustafes-e-haradinajt-e-humbem-a-do-te-na-kthej-abazovi%d2%abi-%d2%abakorrin-2/?fbclid=IwAR20GiXZICOTIBzs_oKHndkqWKKtTHdqkOaGk1OKGQVI7h27JSXf6EvZ2ts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *