Pas takimit te fundit me Kurtin OVLja vjen me nje dekIarate / Vetem keta persona mund ta bejne eshte verifikimin te veteraneve

 

 

Se.kretari i kësaj organizate, Faton Klinaku, ka thënë në një postim në Facebook se veri.fikimin e listave të veteranëve mund ta bëjnë vetëm ko.mandantët e UÇK-së, edhe nëse shkohet me proces gjyq.sor, shkruan lajmi.net.“Ne si OVL UCK, nuk kemi pa.sur të bëjmë asgjë me verifikim e as nuk kemi, por përfaqësojmë veteranët dhe e kemi obligim të përkujdesemi për mirë.qenien e tyre”, kathënë në një reagim Klinaku.Postimi i plotë i Klina.kut:Hap fotën 5 sekonda dhe te shfvqen pvmjet

Kur kanë aplikuar njerëzit, ka qenë e përcaktuar me ligj se keq.përdorimi i statusit të veteranit paraqet vepër penale. Si organ izatë e vetera nëve të luf.tës së UÇK-së, po harrohet se duke parë shifrat, para disa viteve kemi kërkuar që pro.cesi i verifikimit të veteranëve duhet të hetohet nga prokuroria dhe për këtë është ni.sur proces gjyqësor, i cili ende po vazhdon. Verifikimi i veteranëve të luftës mund të bëhet me pro.ces gjyqësor, që të shihet se ku është bërë shkelje ligjore, por edhe nëse fillon të kri.johet tjetër komision qeveritar, nuk mund të verifikohet ndryshe përveçse me anë të komandantëve të UÇK-së.Hap fotën 5 sekonda dhe te shfvqen pvmjet

 

Pas takimit te fundit me Kurtin OVLja vjen me nje dekIarate / Vetem keta persona mund ta bejne eshte verifikimin te veteraneve – New (news372media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *