Pas kaq vitesh zbulohet e vërteta/ Ka bërë shè rr të bujshëm Arbana Osmani? Ja çfarë ka ndodhur: Tani kam

 

Arbana Osmani dhe Olti Curri janë dy figura simbol të “Big Brother” në vendin tonë. Kjo pasi për vite me radhë atyre u janë besuar dy role shumë të rëndësishme të këtij formati, respektivisht roli i moderatores dhe ai i opinionistit në “Big brother Fans’ Club”.

Mirëpo, gjatë kohës kur ky reality shoë transmetohej në vendin tonë, u tha në media se Olti nuk u zgjodh opinionist në “Big brother”, pra gjatë të shtunës kur transmetohej emisioni, pasi ka patur një ko nflikt mes tij dhe Arbanës.

Dy protagonistët nuk kanë folur asnjëherë rreth këtyre zërave, e vetëm ditën e sotme Olti ka sqaruar një herë e mirë se çfarë ka ndodhur mes tyre. I ftuar në “Pardon my french” në Top Albania Radio, Olti tregoi:

“Unë nuk kam folur personalisht me Arbanën për këtë çështje. Në periudhën kur ishte Rezart Aga autor, më tha: “Të kam propozuar për të shtunën në darkë, por nuk pranon Arbana Osmani.” Dhe unë kam diçka se nuk pyes pse nuk më do apo si është e vërteta. Unë flas me Arbanën nuk e di pse nuk e kam pyetur.

E lashë atë sepse kisha bërë dy edicione në “Fans’ club” dhe çdo gjë po shkonte shumë mirë. Më pas më erdhi ftesa edhe nga presidentja e televizionit, Vjollca Hoxha, por unë vazhdova të qëndroj në “Fans’ Club” mes shumë falenderimeve. Vendosa të mbetem aty dhe t’i jem besnik atij emisioni.”

I pyetur nga Jonida Aliçkolli se çfarë mendimi ka për faktin se drejtimi i “Big brother VIP” i është besuar Arbanës, ndonëse nuk ka ende një konfirmim zyrtar prej saj, Olti shprehu vlerësimet maksimale.

 

Pas kaq vitesh zbulohet e vërteta/ Ka bërë shè rr të bujshëm Arbana Osmani? Ja çfarë ka ndodhur: Tani kam – Info (todayworldinfo.co)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *