Pas 6 Vitesh Në Koma, Gjermani Schumacher Zgjohet Dhe Takon Gruan E Tij

Gruaja e tij shpenzoi shumicën e parave të saj për trajtime para falimentimit të burrit të saj, sepse paratë e shumta që bëri vetë Schumacher nga të ardhurat e tij në Formula 1 ndërsa gara ai dominish që ai kishte, të gjitha u harxhuan. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Shpresa për shërim nuk humbi, derisa një ditë Schumacher u zgjua dhe personi i parë që njohu ishte gruaja e tij. Kjo është gruaja që ka qenë pranë tij dhe nuk hoqi dorë gjatë gjithë këtyre viteve.

Besimi është tipar që të jep forcë … Mos ki frikë të komunikosh moi një grua të fortë, fais vijë dita kur ajo do jetë ushtria jote e vetme! LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME

Pas 6 vitesh në koma, gjermani Schumacher zgjohet dhe takon gruan e tij – Online (trendeonline.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *