Parduzi – Deshmitari I 8 Ne Rastin E Salih Mustafes, Fjalet E Tij Po Dridhin Hagen

Parduzi – Deshmitari i 8 ne rastin e Salih Mustafes, fjalet e tij po dridhin Hagen.Parduzi në seancën ndaj Salih Mustafës: E them atë që di, jo çka dëshiron Pro,kuroria Speciale.Dëshmitari i tetë i mbrojtjes, Kapllan Parduzi në gjyy,kimin ndaj Salih Mustafës gjatë dhënies së dëshmisë së tij iu është përgjigjur edhe pyetjeve të Pro,kurorisë Speciale. ZPS-ja u interesua të di më shumë detaje për takimet që Parduzi kishte zhvilluar në vitin 1998 me Salih Mustafën dhe gjatë transportimit të tij në spitaIin e improvizuar në Potok.Dëshmitari i mbrojtjes tha Mustafën e ka takuar se dy herë në vitin 1998. Njëherë e ka takuar në Bajgorë dhe herë e dyta ka qenë në Zllash.“E nderuar gjyy,katë unë e them atë që mbaj mend dhe e di dhe jo atë çka dëshiron Pro,kuroria të nxjerr në kontest, e kam thënë dhe po e ripërsërisë në deklaratën time dhe këtu e deklaroj e kam takuar dy herë mund të jetë ngatërresë por kam thënë në korrik dhe në tetor, herën e parë në Bajgorë dhe herën e dytë në Zllash kur ia kam dërguar disa armë edhe municion dhe kam marr disa gjëra ushqimore, veshmathje, mbulesa apo ushqimore këtë e kam thënë dhe këtë e konfirmoj…Asnjëherë nuk e kam deklaruar se në 99 e kam takuar asnjëherë dhe në asnjë rast, e kam thënë dhe po e përsërisë në korrik të 98’tës e kam takuar për herë të parë dhe fundi i shtatori apo fillimi i tetorit, herën e parë në Bajgorë dhe herën e dytë në Zllash këtë e kam thënë dhe këtë e konfirmoj dhe kështu është“, theksoi Parduzi.

Parduzi – Deshmitari i 8 ne rastin e Salih Mustafes, fjalet e tij po dridhin Hagen – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *