Pamje të pazakonta mes Tiranës: I riu deI Iakuriq në rrugë, poIicia bën sehir (VIDEO

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur këtë të martë në Tiranë, ku një i ri është parë që të lëvizë i zhv eshur në rrugët e kryeqytetit.

Në videon shihet se si i riu në fjalë, ka dalë të ecë nu do nëpër rrugët e kryeqytetit.

Duke bërë që kokat e të gjithë qytetarët të kthehen nga ai, ndërsa policia shikohet se nuk ndërhyn.

Ngj arja ka ndodhur në zonën e spitalit të Traumës në Laprakë, Tiranë.

Patrulla thjesht kalon, dhe nuk ndalon për ta pyetur apo për të marrë ndonjë masë që djali në fjalë të kthehet në shtëpinë e tij.

Kjo është një sjellje jo normale dhe në një ore kur në rrugë mund të gjendeshin dhe fëmijë, por dyshohet se personi ka probleme men dore. shi ko vi deon me po sht KE TU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *