Osmani go det keq Hashim Thacin dhe Behgjet Pacollin / ”Ska Iobim me per biznese dhe per…”

 

 

 

-Presidentja Vjosa Osmani i ka goditur ish-ministrat e Ja.shtëm, Hashim Thaçi e Behgjet Pacolli duke thënë se sot politika e jashtme nuk lobon për interes e as për bizn ese in.dividuale, siç ka ndodhur në të kaluarën.

Osmani tha se ndryshe si viteve të tjera, këto lobime do të bë.hen vetëm për interesin e qytetarëve të Kosovës, e jo për lëkurën individuale të dikujt, e as për bizneset e pronat in.dividuale të dikujt.
“Gjatë takimeve unë kam biseduar me biznese e oda tregtare. Re.zultati i këtyre takimeve është se kurrë nuk ka pasur inte.resim më të madh të investitorëve të jashtëm. Do të ketë investime serioze, që do ta transformojnë eko.nomikë e Kosovës.

Kjo është rezultat i kë.saj politike të jashtme që kurrë nuk ka qenë me dinamike në Kosovë. Më e rën.dësishmja është që politika e sotme e jashtme e Kosovës nuk lobon as për interes individual e as për biz.nese individuale sic kemi parë në të ka.luarën. As për lëkurën individuale të dikujt, as për bizneset e pronat indi.viduale të dikujt, vetëm për Kosovën”, tha Osmani në Kallxo.Pernime.

Osmani go det keq Hashim Thacin dhe Behgjet Pacollin / ”Ska Iobim me per biznese dhe per…” – Online (news308media.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *