Opozita Ngelet Pa Tekst Nga Kjo Goditje E Papritshme Qe Moren Nga Albin Kurti Ia Ben 8 Me 2

Krye ministri i Kosoves, Albin Kurti, eshte shfaqur sot kri.tik ndaj opozites ne seancen e Kuvendit te Kosoves. Kurti duke folur per çesh.tjen e reciprocitetit tha se duhet me shume kohe qe te zba.tohet nje gje e tille, derisa shtoi se nuk ka ne.voje per votat e opozites. Sa per votat e opo.zites edhe ne kete as pekt nuk kam nevoje, tha Kurti,E Kurti mad.je u shpreh i gatshem qe ti ndih.moje opozites per formen e kritikave, qe sipas tij nuk po jane te af.te ta bejne. Ne kemi prob.lem te madh me juve, sepse jeni te pa afte per te bere kritike. Qeverisja demo.kratike ka nevoje per kritike te opozites, te cilen s po e sho.him e as s po e degjojme. Andaj, me le joni qe ta shpreh gatishmerine time per bashke punim edhe ne kete drejtim. Une mund t’ju jape ide se si te na kri.tikoni, mirepo ju duhet ta ker.koni nje gje te tille, shtoi Kurti. Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Opozita Ngelet Pa Tekst Nga Kjo Goditje E Papritshme Qe Moren Nga Albin Kurti Ia Ben 8 Me 2 – New (news372media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *