“Nuk tekoka Valon Syla ky?Gjithë po i tuten Samiut”

Iliriana Mirdita
Sa mire qeshtu kur ju dalin rrenet ne fushë 👌🏻

Ramadan Shabani
Iliriana Mirdita valla kan hanger llokuma te but, po kanë me i vjell bashk

Zymer Hyseni
Kjo eshte banda e Sami Lushtakut, me krytradhtarin, Valon gazetargjin e Serbise

Luan Krasniqi
Ja mbush xhepin

Samir Lusha
Kokan tu i bo masazh Lushtakut qata dy!…

Iliriana Mirdita
Po, se ai ka pare, pare, pare … A, thu ku i ka marrë ton ato pare!

Luan Ismaili
Ani qysh e ka përqaf? E pi ja ledhaton shpinën haha

Shpresa Frey
Kur ju del harpallaku thojke gjyshja ime e ndjere.

Selami Nerguti
Pse çfare mendove ti, se zagarte lehin kot pa shperblim

Vesel Hoti
Shihi edhe bijatë në odë të ” burravë” tu i ngu kongët e rapsodve ( shahirave ) , t’ue ja knu Vlores kongën “moj e mira kapuqlushe kallxoji baces kur do të shkojsh nuse 😄

Liza Beqaj

Valon Syla po tutet, tuts është i ngrati; a po e shihni se si po qëndron afër Samiut, po don me ju fut te rrota dhe karrota; i shkreti po ju tutet “trimave”, sepse nuk mundet vet, po ja ka frikën , andaj mos i zeni faj Valonit, tutet njeriu prej Samiut; ju a nuk po e shihni si ogiq po qëndron Samiu; aty e ka Vlorën, Blertën, tamam si n’Turki të kohës së moçme!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *