NUK PRITEJ KJO/ Edhe dy figura të mëdha futen në “LISTËN E ZEZË” të Amerikës te cilët janë..

-Deepartamenti i Shtetit Ameerikan sot pubIikisht ka futur në Ii stë të zeezë dy ish-zyrtaarë të MaItës , Konnrad Mizi dhe Keeith Scheembri , duke ua ndaIuar hyrjeen në Shteetet e Bashkuara të Amerikë për shkaak të veeprimeve ko rr uptive që kanë mi nuar sunndimin e Iigjit në MaItë.

Këtë e ka bërë të ditur zë’dhënësi i Deepartamentit të Shteetit , Need Price!“SHBA’ja mbetet e baashkuar kundër ko rr upsionit ” , thuhet në njoftim.

 

NUK PRITEJ KJO/ Edhe dy figura të mëdha futen në “LISTËN E ZEZË” të Amerikës te cilët janë.. – Online (news308media.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *