Nuk ju besohet “goditja” qe pesoi Albin Kurti dhe Vjosa Osmani nga vellau i Rexhep Selimit – Ja fjalet e tij…

-Vēllau i Rexhep Selimit a ku,zon rēndē Albin Kurtin e Vjosa Osmanin: Qēnkan futē nē ahēr tē bagē,tive, ju paskan pērzi ushqimet.Vēllau i Rexhep Selimit, Ramadan Selimi ka kri,tikuar krye,ministrin Albin Kurtin e Presidentēn Vjosa Osmanin.Ky reagim i Selimit ka ardhur pas publikimit tē njē foto nga njē darkē ku shihen Kurti e Osmani e ku thanē sē ēshtē tradi,cionale.Selimi ka shkruar se mos ēshtē gabuar vendi, pasi qē sipas tij vendi ku ēshtē shtruar darka ngjan me fermē tē bagē,tive. “Po me duket kesaj radhe qenkan futē ne aher te bagt,ive sepse ju paskan perzi ushqimet”, ka shkruar Selimi nē Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *