Nobelisti japonez akuza të forta Kinës, coronavirusi është laboratorik dhe u prodhua në Wuhan, jam gati të dorëzoj çmimin Nobel, punonjësit e laboratorit kanë vdekur

Nobelisti japonez akuza të forta Kinës, coronavirusi është laboratorik dhe u prodhua në Wuhan, jam gati të dorëzoj çmimin Nobel, punonjësit e laboratorit kanë vdekur

Profesori japonez i Fiziologjisë së Mjekësisë, Prof.i Dr Tasuku Honjo, deklaroi një sensacion  para mediave  duke thënë se virusi korona nuk është i natyrshëm.

Nëse ky virus do të ishte i natyrshëm, nuk do të ndikonte negativisht në tërë botën si në rastin konkret. Sepse, sipas natyrës, temperatura është e ndryshme në vende të ndryshme.

Nëse është e natyrshme, do të ndikonte negativisht vetëm në ato vende që kanë të njëjtën temperaturë si Kina. Përkundrazi, po përhapet në një vend si Zvicra, në të njëjtën mënyrë po përhapet në zonat e shkretëtirës.

Ndërsa nëse do të ishte e natyrshme, do të përhapet në vendet e ftohta, por do të vdiste në vendet e nxehta.

Kam bërë 40 vjet kërkime mbi kafshët dhe viruset. Nuk është i natyrshëm. Është i prodhuar, dhe virusi është plotësisht artificial.  Kam punuar për 4 vjet në laboratorin Wuhan të Kinës. Jam njohur plotësisht me të gjithë stafin e atij laboratori.

Unë i kam telefonuar të gjithë ata, pas aksidentit  me Koronën. Por  të gjithë telefonët e tyre janë fikur këto  3 muajt e fundit. Tani është kuptuar se të gjithë këta teknikë laboratori kanë vdekur.

Bazuar në të gjitha njohuritë dhe hulumtimet e mia deri më sot, unë mund ta them këtë me 100% besim se Korona nuk është e natyrshme. Nuk ka ardhur nga lakuriqët.

Kina e ka prodhuar atë. Nëse ajo që po them sot dëshmohet e rreme tani ose edhe pas vdekjes sime, qeveria mund të tërheqë çmimin tim Nobel.  Por Kina gënjen dhe kjo e vërtetë një ditë do të zbulohet për të gjithë. ‘

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tasuku_Honjo

Kush është profesor Honjo?

Honjo lindi në Kioto në vitin 1942. Ai përfundoi gradën e tij të doktoraturës në vitin 1966 nga Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Kiotos, ku në 1975 mori gradën e doktoraturës në Kimi Mjekësore nën mbikëqyrjen e Yasutomi Nishizuka dhe Osamu Hayaishi.

Honjo ishte një bashkëpunëtor vizitues në Departamentin e Embryologjisë, Institucioni Carnegie në Uashington, nga 1971 deri në 1973. Ai më pas u transferua në Institutin Kombëtar të Shëndetit të SHBA (NIH) në Bethesda, Maryland, ku studioi bazën gjenetike për përgjigjen imune në Instituti Kombëtar i Shëndetit të Fëmijëve dhe Zhvillimit Njerëzor si bashkëpunëtor midis viteve 1973 dhe 1977, i ndjekur nga shumë vite si një studiues NIH Fogarty në Rezidencë duke filluar nga viti 1992. Gjatë një pjese të kësaj kohe, Honjo ishte edhe një profesor ndihmës në Fakultetin e Mjekësisë,  Universiteti i Tokios, midis 1974 dhe 1979; profesor në Departamentin e Gjenetikës, Shkolla e Mjekësisë Universitare në Osaka, midis 1979 dhe 1984; dhe profesor në Departamentin e Kimisë Mjekësore, Fakulteti i Mjekësisë Universiteti i Kiotos, nga viti 1984 deri në 2005. Që nga viti 2005, Honjo ka qenë profesor në Departamentin e Imunologjisë dhe Mjekësisë Gjenomike, Fakulteti i Mjekësisë Universiteti i Kiotos. Ai ishte Presidenti i Korporatës Universitare Publike të prefekturave Shizuoka nga 2012 deri në 2017.

Ai është anëtar i Shoqatës Japoneze për Imunologji dhe shërbeu si President i saj midis 1999 dhe 2000. Honjo është gjithashtu një anëtar nderi i Shoqatës Amerikane të Imunologëve. Në vitin 2017 ai u bë Zëvendës Drejtor i Përgjithshëm dhe Profesor i nderuar i Institutit Universitar të Kiotos për Studim të Avancuar (KUIAS).
Burimi: https://kosova.info/nobelisti-japonez-akuza-te-forta-kines-coronavirusi-eshte-laboratorik-dhe-u-prodhua-ne-wuhan-jam-gati-te-dorezoj-cmimin-nobel-punonjesit-e-laboratorit-kane-vdekur/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *