Nis shitja masive e ila.çiit rus kundër koron avirusit, por sa efektiv është? Ja çfarë thonë studimet

Nis shitja masive e ila.çiit rus kundër koron avirusit, por sa efektiv është? Ja çfarë thonë studimet

Medikamenti rus kundër korona-s Avifavir, i cili bazohet në një medikament japonez kundër gripit, tashmë është shitur në 15 vende, akoma nuk ka arritur te shitet edhe ne vendet tona ne Kosove dhe Shqipiri po sipas disa informatave jo zyrtare flitet se se shpejti do ti kemi edhe ne tregun Kosovar por vetem ne disa farmaci. Gjermania gjithashtu ka siguruar një rezervë. Sa efektive është substanca aktive?/ Hape marketingun dhe pas pak sekondave hapet video

 

Burimi: https://winingal.com/vmur/2020/08/08/nis-shitja-masive-e-ila-ciit-rus-kunder-koron-avirusit-por-sa-efektiv-eshte-ja-cfare-thone-studimet/?fbclid=IwAR3W1vjwSXh4kq87_pMnsm_kpDM9ZSqJZFmNUtUD4Ij8nZtVn6SUyYRfc6Y

 

Është fake pasi që informacioni i dhënë nuk bazohet në asnjë burim kredibil.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *