Nga SHBA Vjen Thirrja Ndaj Albin Kurtit Par Dialogun : Keni Kujdes, Kurrë Mos E Pranoni Kete

Nga SHBA Vjen Thirrja Ndaj Albin Kurtit Par Dialogun : Keni Kujdes, Kurrë Mos E Pranoni Kete

Në këtë linjë, Ben Meir thotë se ashtu si e vendosi, Vuçiq du.het të largojë edhe pllakatën me emrin e Ratko Mlladiqit në një rrugë në Beograd.

Gjithashtu, ai thotë se Serbie duhet të ndjek shem.bullin e Gjermanisë dhe të pranojë krlmet kundër njerëzimit, pasi gjencidi i Serbisë në Kosovës është i pamo.hueshëm.

Nga SHBA Vjen Thirrja Ndaj Albin Kurtit Par Dialogun : Keni Kujdes, Kurrë Mos E Pranoni Kete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *