Nga e mërkurja e drejta e lëvizjes vetëm 1 or, do të filloj nga kjo orë?

Qytetarët e Kosovës mbi moshën 16-vjeçare, nga e mërkura, (6:00 mëngjes), do të kenë të drejtë qarkullimi vetëm një orë e gjysmë në ditë. Se kur do të jetë koha e tyre e daljes jashtë shtëpive do të përcaktohet në bazë të numrave të parafundit të letërnjoftimeve.

Këtë e ka bërë të ditur ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, në një konferencë për media sonte.Ai si kryesues i grupit punues për menaxhimin e krizës së pandemisë. / Hap linkun dhe për pak sekonda hapet artikulli i plotë

Qytetarët e Kosovës mbi moshën 16-vjeçare, nga e mërkura, (6:00 mëngjes), do të kenë të drejtë qarkullimi vetëm një orë e gjysmë në ditë. Se kur do të jetë koha e tyre e daljes jashtë shtëpive do të përcaktohet në bazë të numrave të parafundit të letërnjoftimeve.

Këtë e ka bërë të ditur ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, në një konferencë për media sonte.Ai si kryesues i grupit punues për menaxhimin e krizës së pandemisë. / Hap linkun dhe për pak sekonda hapet artikulli i plotë

 

Burimi:https://gazetaprogresi.com/nga-e-merkurja-e-drejta-e-levizjes-vetem-1-or-do-te-filloj-nga-kjo-ore/

 

Ky lajm tanimë nuk është i vërtet pasi që këto informacione kanë qenë të sakta dhe të vlefshme gjatë muajit prill.

Tanimë ministri i Shëndetësisë nuk është Arben Vita. Teksti është i ripërsëritur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *