Nëna habitej pse djali rrinte gjithe diten ne ballkon, por kur del vetë, kupton arsyen dhe ngel pa mend

Një nënë e shqetësuar nga Shkodra ngeli e habitur kur pa se në mënyrë të çuditshme djali i saj 10-vjeçar kishte mbi dy orë që rrinte në ballkon. E shqetësuar nga kjo sjellje jo normale e tij, ajo e thërret të futet brenda, por ai pasi futet del përsëri pas pak minutash.

E bërë kurioze nga ky fakt, nëna del vetë në ballkon për të parë se çfarë po ndodh më të birin. Por në momentin që del dhe vetë, kupton gjithçka. Një vajzë e re bjonde me flokë kaçurrela kishte dalë gjysëm nudo në ballkonin poshtë dhe po bënte banjo dielli.

Pamja ishte vërtetë për të mos u humbur nga djali i saj, dhe për këtë me sa duket ai po “piqej” në diell duke parë të pasmet e vajzës.

Natyrisht vajza ishte brenda shtëpisë së saj, por ndoshta duhet të ishte treguar pak më e kujdesshme duke patur parasysh se sipër kishte ballkonet e komshinjve. Gjithashtu edhe nëna mund të ishte treguar më e kujdesshme me djalin e saj duke e kontrolluar që në fillim situatën.

Nëna habitej pse djali rrinte gjithe diten ne ballkon, por kur del vetë, kupton arsyen dhe ngel pa mend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *