Nëna e Argjentina Ramosaj ia sheh hajrin martesës në “pleqëri”, ja si është bërë

 

 

Gjatë muajit nëntor të vitit të kaluar, Suzana Mushkolaj, nëna e këngëtares Argjentina Ramosaj u martua me njeriun e zemrës.

Ajo publikoi disa fotografi teksa shfaqej në një ambient malor duke u kurorëzuar me bashkëshortin e saj.

Suzana Mushkolaj ka qenë gjithmonë në formë të mirë dhe shumë kush ia ka lakminë.

Por, fotografia e fundit të publikuar në rrjete sociale ka marr shumë vëmendje teksa shfaqen format e trupit si një vajze të re.

https://www.kosovarja-ks.com/ia-sheh-hajrin-marteses-ne-pleqeri-nena-e-argjentina-ramosaj-ja-si-eshte-bere/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *