Në Shtëpinë E Sinan Hoxhës. E Pabesueshme Ajo Çfarë Ndodh Brenda Mureve Të Familjes Së Këngëtarit

 

Që kur ka ardhur në jetë Ansi, jeta e Sinanit dhe Andrrës është fokusuar vetëm tek ai. Gjithçka në shtëpi rrotullohet rreth Ansit, ai është qendra e shtëpisë, buzëqeshja e mëngjesit dhe e darkës dhe çdo gjë tjetër kalon në plan të dytë.

Këtë herë, Sinani dhe Andrra kanë folur për jetën e tyre të re brenda mureve të shtëpisë. Për programin “Pasditja ime”, në RTSH, çifti i njohur i showbiz-it kanë rrëfyer edhe për planet që kanë në të ardhmen për ta bërë Ansin me një motër apo një vëlla, per me shume kl iko ne r ekl am dhe vi deo.

Në Shtëpinë E Sinan Hoxhës. E Pabesueshme Ajo Çfarë Ndodh Brenda Mureve Të Familjes Së Këngëtarit – Lajmet (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *