Ndodh në Shqipëri! Veliaj personi i 3-të në botë që bëhet i zi pasi shërohet nga Koronavirusi!

Pas daljes në ekrane të kryebashkiakut të shëruar nga Koronavirusi, kanë shpërthyer polemikat në mediat online, pasi Veliaj dukej 3 tone më i errët seç është zakonisht. Mbase kjo për shkakun sepse ai nuk është i bardhë si Vangjush akullorja… dhe këtu nuk i vihet faj… Veliaj shënon rastin e tretë në botë, që është shëruar nga virusi që merr jetë dhe ka ndërruar ngjyrë teksa ka qëndruar i karantinuar.Shty pe r3k 1am3n me poshte per te lexuar lajmin e plote:

Dy rastet e mëparshme që i ka ndodhur ky fenomen i pashpjegueshëm, kanë ndërruar jetë fatkeqësisht, por shpresojmë që Veliaj të mos ketë të njëjtin fat.

Historia e mjekëve kinezë që u ndryshoi ngjyra e lëkurës Shty pe r3k 1am3n me poshte per te lexuar lajmin e plote:

Dr Yi Fan, i cili u infektua gjatë punës në janar, raportohet se doli nga nga një spital në Wuhan, pasi u shërua nga virusi vdekjeprurës. Një zëdhënës tha që toni jonormal i lëkurës së Dr Yi ishte shkaktuar nga një antibiotik, që ai kishte marrë gjatë trajtimit. Kolegu i Dr Yi, Dr Hu Weifeng, lëkura e të cilit gjithashtu u errësua, ishte akoma në spital, sipas zëdhënësit. Më parë, mjekët mendonin se ngjyra e tyre anormale e lëkurës ishte shkaktuar nga pabarazitë hormonale, pasi virusi kishte dëmtuar mëlçinë e tyre. Shty pe r3k 1am3n me poshte per te lexuar lajmin e plote:

Por nuk dimë se çfarë mund ta ketë shkaktuar nxirjen e Veliajt, që të paktën i detyrohet një shpjegim shqiptarëve që shqetësohen për gjendjen e tij shëndetësore.

Sejko shkruan:

Rasti i tretë në botë. Mbas dy doktorëve kinezë…

 

Burimi: https://worldnetpress.com/ndodh-ne-shqiperi-veliaj-personi-i-3-te-ne-bote-qe-behet-i-zi-pasi-sherohet-nga-koronavirusi/

 

Ky lajm nuk është i vërtetë sepse në disa fotografi të publikuara në rrjetet sociale, kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj duket si më parë, pra nuk bëhet fjalë për nxirje të lëkurës pas shërimit nga virusi Covid-19.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *