“Ndihesha k.eq, më dhi.mb.te koka”, 6 javë pasi lindi vajzën, doktorët z.bu.lojnë në barkun e Elizës detajin që

Eliza Curby kishte gjithë shumë dëshirë që të bënte binjakë, edhe pse shumë persona thonë se kjo është një periudhë që nënat i lodh shumë. Pak kohë pasi ajo u martua me bashkëshortin e saj, mbeti shtatzënë me vajzën e saj të parë.

Por vetëm 6 javë pas lindjes së saj, ajo iu drejtuar edhe një here mje kës së saj gjinekologe, pasi nuk po ndihej mirë dhe kishte disa sh.qetësime.
“Ndihesha çu ditshëm, e lodhur, më dhi.mbte koka”.
Por ndërsa mjekët i bënë eko… zbuluan s.urp.rizën më të madhe që do të merrte në je te. Ajo ishte sërish shtatzënë, e kësaj here me binjakë.Tashmë Eliza dhe Ben janë prindër të një vajzë dhe djemve të tyre binjakë.
“Ëndrra ime u bë realitet më shpejt se ç’e prisja dhe në mënyrën më të pai.magjin..ueshme. Ndaj, mos kini gjithmonë besim dhe shpresë”.

“Ndihesha k.eq, më dhi.mb.te koka”, 6 javë pasi lindi vajzën, doktorët z.bu.lojnë në barkun e Elizës detajin që – Plisi (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *