Naimi Abazi deklarohet: “Nuk E Ndrroj Mihrijen Me Asnje 20 Vjeçare, Shqiptarkat Duhet Mu Msu Qysh Mu Bo Si Mihrija …”

Nëse dikur ishte 100 perqind këngëtar, sot Naim Abazi e kombinon në mënyrën më të mirë të mundshme muzikën dhe shoun, shkruan “Kosovarja”.Siç e dini, këngëtari prej vitesh është producent dhe prezantues i shou-programit “Odeon”, që në vete muzikë, humor dhe të ftuar nga fusha të ndryshme.

Naimi, sot ka festuar një vit më shumë në jetën e tij, sigurisht i përmbushur dhe i lumtur për të arriturat në të gjjtha drejtimet.Gjithsesi, gëzuar dhe urime për një prej njerëzve më origjinal të estrades dhe ekranit shqiptar. /Kosovarja/

Naimi Abazi deklarohet: “Nuk E Ndrroj Mihrijen Me Asnje 20 Vjeçare, Shqiptarkat Duhet Mu Msu Qysh Mu Bo Si Mihrija …” – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *