Mustafa:Ma perpara isha infektu me Koronavirus se me u bo qen i Albin Kurtit une Hashim Thaqit i kom premtu se…

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka sqaruar vendimin e partisë së tij për të iniciuar mocion mosbesimi për rrëzimin e Qeverisë Kurti, në të cilën bën pjesë edhe partia e tij. “Nuk dëshirojmë të jemi bashkëpërgjegjës në prishjen e marrëdhënieve me Shtetet e Bashkuara të Amerikës”, është shprehur Mustafa, duke iu referuar kërkesave nga Uashingtoni që Kosova ta heqë tarifën plotësisht dhe pa kushte ndaj Serbisë.

Burimi: https://bota.live/mustafama-perpara-isha-infektu-me-koronavirus-se-me-u-bo-qen-i-albin-kurtit-une-hashim-thaqit-i-kom-premtu-se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *