Mos u tregoni naivë! Njerëzit e këqinj kanë pese karakteristika, ja si ti dalloni

Ju duhet të bëni kujdes me kë shoqëroheni,jo të gjithë njerëzit janë të mirë .
Njerëzit me zemër të keqe janë profesionistë për të krijuar kaos dhe grindje.Me poshte jane pese karakteristika dalluese te tyre,te cilat mund tju ndihmojne ti dalloni ne jeten e perditshme:
Shtyp/largo li nkun rek lamues me poshte/lexo lajmin e plote

1.Ndryshojnë faktet e verteta
2.Jane mashtrues te medhenj
3.Gënjeshtare
4.Shmangin marrjen e përgjegjësive;
5.Mohojnë të vërtetën;
6.Mbajnë informacionet për vete

Njerëzit me zemër të keqe shpesh luajnë me simpatitë e njerëzve shpirtmirë me qëllim mashtrimi.
Áta

Kërkojnë dhembshuri, por vetë nuk ofrojnë sepse e kane shpirtin te lige .Kërkojnë ngrohtësi, falje dhe intimitet nga personat te të cilët kanë gabuar pa kurrfarë empatie ndaj dhimbjes që i kanë shkaktuar .
Nuk kanë ndërgjegje dhe nuk dinë çfarë është keqardhja dhe dhembsuria.

Mos u tregoni naivë! Njerëzit e këqinj kanë pese karakteristika, ja si ti dalloni – Plisi (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *