Monika Kryemadhe e kishte kapur per flokesh ne vitin 2002 Bleonen,sepse e Kishte Kapur Me Ilir Meten..

E kapi per flokesh Monika Kryemadhi ne vitin 2002 Bleona Qeretin dhe e nxori nga dhoma motelit ku ishte me Meten/Pak sek onda pasi ta kaloni mar eting un shfaqen pamjet

Edhe femrat zihen keqas dhe shpesh, zënkat e tyre përfundojnë si thashetheme korridoreve te zyrave te par tise, duke shkaktuar të qeshura. .…N diqen! vid eon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju fto jmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Edhe femrat zi hen ke qas dhe shpesh, zënkat e tyre përfundojnë si thashetheme korridoreve te zyrave te partise, duke shkaktuar të qeshura. .…Nd iqen! vi deon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Monika Kryemadhe e kishte kapur per flokesh ne vitin 2002 Bleonen,sepse e Kishte Kapur Me Ilir Meten.. – Shqiperia (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *