Moderatorja e Nohur Eni Çobani Nuk Duron Me Dot Para Këtij Burri, Hist Oria E Tij E Tër Bon, Ja Çfarë I Ndo Dhi…

Eni Çobani Nuk Duron Me Dot Para Këtij Burri, Hist Oria E Tij E Tër Bon, Ja Çfarë I Ndo Dhi

“Ti je baba, pastaj bari, bariun u.shtrojë pasi të u.shtrosh prindërimin..DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Ke një djalë 28 vjeç të pa ma.rtuar, se ka 10 vite që merret me ty dhe me bashkëshorten tënde… Pse nuk ma.rtohet ky? Të lutem Xhezmi në telefon mund të flasësh çfarë të duash.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Të ftoj të vish përballë meje…”Ti do vish pu.blikisht përballë Roberit se ke vendime Gjy.kate pafund. Shikoje mundësinë dhe sh.ëndetin si e ke dhe do vish.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ta dëgjojë, Korça, Devolli dhe i plotfuqishmi i z.onës tënde. Nëse ky djali të ka pr.ekur një qime floku unë do i them, Robert dil nga këtu dhe drejtohu b.urgut, se djali që g.odet babain nuk është djalë, por në të kundërt ndryshe do ta. Ndiqni videon e plote ne linkun ne vazhdim

Moderatorja e Nohur Eni Çobani Nuk Duron Me Dot Para Këtij Burri, Hist Oria E Tij E Tër Bon, Ja Çfarë I Ndo Dhi… – Lajmi i Fundit (ddc24news.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *