Mjeku italian trondit botën: Vetëm 3 persona në Itali kanë vd.ek.ur nga koronavirusi, gjithqka mashtrim kolosal!! (VIDEO)

Mjeku italian trondit botën: Vetëm 3 persona në Itali kanë vd.ek.ur nga koronavirusi, gjithqka mashtrim kolosal!! (VIDEO)

Stefano Montanari një nanopatolog në Bologna dhe mjek në farmaci që e quan veten një “shkencëtar”, ka pohuar prej kohësh se epidemia aktuale është një mashtrim gjigant i mediave. Ai shprehet se kjo epidemi do mabrojë kur ekonomia do të jetë plotësisht në tokë, dhe kompanitë do të jenë në gjendje të blihen për 2 cent dhe kur vaksinat do të bëhen të detyrueshme për 7 miliardë dhe 600 milion per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte
Burimi: http://viraleveryday.info/in/?p=10904&fbclid=IwAR0LQKBDtJciwILLuvD9lVnQZXLrXWBrp3v6AWAmmkGIFKGkgUTjIG6l5wo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *