Mjekja shqiptare në Gjermani:” Kosova dhe Shqipëria urgjentisht duhet të futen në karantinë, nuk kan mjete me u përball’?

Marsela Ceno, mjeke në Gjermani, ka folur me skype me Fax News ku ka treguar masat që ka në fuqi shteti europian në lidhje me emigrantët sidomos me ata me nivel të lartë rreziku për infeksione si shtetasit shqiptar dhe atyre nga Kosova. Mjekja tha se masat e qeverisë gjermane për të karantinuar çdo shtetas nga këto dy vende për 15 ditë është e domosdoshme./ Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

 

Burimi: https://valetal.info/ia/2020/08/25/mjekja-shqiptare-ne-gjermani-kosova-dhe-shqiperia-urgjentisht-duhet-te-futen-ne-karantine-nuk-kan-mjete-me-u-perball/

 

Ky lajm është fake sepse nuk është transmetuar intervista e plotë e Marsela Ceno, është publikuar në formë gjysmake si dhe është shtrembëruar ajo se çfarë ka thënë në intervistë. Ajo thotë vetëm se shteti Gjerman nuk e ka ndaluar lëvizjen e njerëzve, por vetëm 15 ditët e para të mbërritjes qytetarët të futen në karantinë.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *