Miranda rregullohet e bëhet si nuse

Miranda Hashani është një ndër emrat më të njohur në mediet rozë.

Në shumë aspekte ajo kalon në lajm, duke shkëlqyer në çdo kohë me stilin e saj.

E veshur me fustan të bukur dhe grim perfekt, Miranda shkëlqen dhe duket si nuse.

Po ashtu, edhe në skenën muzikore ajo mbetet aktive me këngë të ndryshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *