Ministri Serb!: Të furnizojmë Us,htrinë tonë sepse ajo e Kosovës gjithnjë po bëhet më e f0rtë!


Ministri serb i Mbrojtjes, Nebojsha Stefanoviq, njoftoi sot pas seancës së Këshillit të Sigurimit Kombëtar në Serbi, se vëmendje e veçantë i ishte kushtuar situatës aktuale në Kosovë, të cilën ai e vlerësoi si gjithnjë e më komplekse, ndërsa tha se bashkë me KF0R-in “do ta mbr0jmë popuIIin serb”.

Sipas tij, “situata në Kosovë po bëhet gjithnjë e më e ndërlikuar” dhe se “ka situata të reja”. Stefanoviq theksoi se nevojat dhe investimet në frocat e sigurisë ushtri, poIici dhe shërbimin sekret u diskutuan gjithashtu.
Ministri Serb!: Të furnizojmë Us,htrinë tonë sepse ajo e Kosovës gjithnjë po bëhet më e f0rtë! – My Blog (lajme.icu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *