Milaim Zeka Publikon Videon Se Si Nasim Haradinaj Kishte Kapur Rob Nje Serb Qe Deshmoi Per Lubeniqin

 


Gazetari Milaim Zeka ka shpërndarë pamje të Iuf.tës në Koshare kur Nasim Haradinaj kishte zënë rob një ush.tar serb.
Zeka tregon se serbi i zënë rob kishte dëshmuar më vonë për ma. sa krën në Lubeniq të Pejës.

Më 1 prill të vitit 1999 në Lubeniq të Pejës në orët e hershme të mëngjesit njësitë para.militare serbe në drejtimin e grupit “Çakejt”, rre.thuan dhe me pas hynë në brendësi të fshatit. Pasi i tubuan ba.norët në qendër të fshatit , ata i ndanë burrat nga gratë dhe më pas i ekze.kutuan në mënyrën më çnjerëzore.
Në Lubeniq është kryer gjenocid ndaj popullsisë civile. Aty janë ekzekutuar mbi 80 persona. Në mesin e të masakruarve kishte burra, gra dhe fëmijë të vegjël.
“Një nga xhirimet e mia gjatë Iuf.tës, me Nasim Haradinajn, dhe një ush.tar serb, i cili, ndër të tjera, ka folur për ma.sa krën e Lubeniqit!”, shkruan Zeka

 

Milaim Zeka publikon videon se si Nasim Haradinaj kishte kapur rob nje serb qe deshmoi per Lubeniqin – Online (lajme.icu)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *