Milaim Zeka Nuk Ka Te Ndalur, “Goditja” E Rradhes Ndaj Albin Kurtit Po “Dridh” Aktivistet E LVV-Se – “Keni Me E Lypë Thaçin”

 

Milaim Zeka: Ata që janë tallë me dialogun e Hashim Thaçit, kanë me lypë.Nj,ohësi i çështjeve poli,tike, Milaim Zeka, ka folur për di,alogun me Serbinë dhe ecurinë që p,ritet të ndodhin javëve me vazh,dim, shkruan Gazeta Blic.Zeka thotë se nuk është paj,tuar asnjëherë me polit,ikën e brendshme të ish-kryemi,nistrit dhe ish-presid,entit, Hashim Thaçi, por shton se ai ka qenë më i miri në rap,ort me poli,tikën e jashtme dhe dialo,gun.“Plotë kri,tika kam me politi,kën e Hashim Thaçit që e ka bërë brenda Kosovës. Mirëpo, sa i përket poli,tikës së jashtme dhe dial,ogut me Serbinë, ai ka qenë më i miri.Mbane mend që kanë me ly,pë Hashim Thaçin për dia,log me Serbinë, edhe s’kanë me gjetë”, ka thënë Zeka në emisionin “Poli,tiko” në Kanal 10.“Albin Kurti do e fund,osë vetën në d,ialog me Serbinë sepse ka dhënë fj,alë të mëdha, e asnjë nuk do të mu,nd ta mbajë”, ka sht,uar ish-depu,teti Zeka.

Milaim Zeka nuk ka te ndalur, “goditja” e rradhes ndaj Albin Kurtit po “dridh” aktivistet e LVV-se – “Keni me e lypë Thaçin” – Online (news71post.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *