Miku I Shqiptarëve Biden: Do Ti Korigjoj Politikat Mashtruese Ndaj Kosovës Që U Shkaktoi Bashkimi Europian!

Për më shumë se një dekadë, Shtetet e Bashkuara kanë transformuar politikën e saj të zhvillimit në Bashkimin Europian.Ndërsa Amerika garantoi sigurinë e Kosovës, Europa po përpiqej të ishte e drejtë dhe të ndërtonte një vend të së drejtës.
Tani, përkundër financimit të të dyve, politika e BE-së po punon në mënyrë aktive kundër interesave amerikane (dhe kosovare).
Biden duhet të angazhohet përsëri për të korrigjuar një politikë mashtruese të së kaluarës.
Për më shumë se një dekadë, Shtetet e Bashkuara kanë transformuar politikën e saj të zhvillimit në Bashkimin Europian.Ndërsa Amerika garantoi sigurinë e Kosovës, Europa po përpiqej të ishte e drejtë dhe të ndërtonte një vend të së drejtës.
Miku i shqiptarëve Biden: Do ti korigjoj politikat mashtruese ndaj Kosovës që u shkaktoi Bashkimi Europian! – Online (infospostmedia.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *