Mihrija: “Do ngelem femra më e bukur dhe më e mençur në historinë e popullit shqiptar”

 

Një urim të veçantë ajo ka marrë nga bashkëshorti i saj Naim Abazi dhe djali i tyre, Platori.“E dashur Mihrije , e dashur mam, duam të të themi se ti je kuptimi i jetës sonë , je përmbajtja je dashuria je shtylla , je ëndërra, je ngjyra dhe mrekullia, qe jeten na e bene te bukur ! Nuk ka fjale , as shkronja me te cilat do te ta thonim sa te duam dhe sa te lumtur jemi qe te kemi ! Gezuar Ditelindjen ! Platori & Naimi”- ka shkruar Naimi dhe Platori për Mihrien.E shohim pothuajse çdo ditë në televizione dhe rrjete sociale…

Një urim të veçantë ajo ka marrë nga bashkëshorti i saj Naim Abazi dhe djali i tyre, Platori.“E dashur Mihrije , e dashur mam, duam të të themi se ti je kuptimi i jetës sonë , je përmbajtja je dashuria je shtylla , je ëndërra, je ngjyra dhe mrekullia, qe jeten na e bene te bukur ! Nuk ka fjale , as shkronja me te cilat do te ta thonim sa te duam dhe sa te lumtur jemi qe te kemi ! Gezuar Ditelindjen ! Platori & Naimi”- ka shkruar Naimi dhe Platori për Mihrien.

Mihrija: “Do ngelem femra më e bukur dhe më e mençur në historinë e popullit shqiptar” (gazetastar.pw)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *