Mësuesi: Thaçi i vetmi që guxoi ta kap gjarprin me dorë

Arsimtari i ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit, Zymber Hasani ka treguar se si e ka marrë nofkën “Gjarpri”, Thaçi.

Ai ka thënë se kjo nofkë iu vendos pas një veprimi të tij në shkollë. Sipas tij, ai në orën e biologjisë, për dallim nga të gjithë nxënësit e tjerë, kishte pasur g uxim ta kapte gj arprin me dorë.

“Ne e kemi pasur profesorin e b iologjisë, ai e mbante gj arprin në kabinet.

Dhe, atë ditë që kishte të shpjegonte për gj arprin, e kishte nxjerrë atë dhe e ka vendosur mbi tavolinë e u thotë nxënësve “A g uxon kush me e kap gj arprin me dorë?”. Askush nuk ka g uxu, ai ia ka n gjitë gj arprit e ka kap me dorë”, tha Zymber Hasani në Kojshia Show.

Poashtu, për shkak të kalimit të kufirit, mbi 30herë ishte një nga arsyet e vendosjes së kësaj nofke. /Telegrafi

Mësuesi: Thaçi i vetmi që guxoi ta kap gjarprin me dorë – Zeri Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *