Mësohet arsyeja përse u ndanë Blero dhe Afrona!

 

Këngëtari Blerim Muharremi ( i njohur si Blero ) dhe Afrona Dika  e kurorëzuan lidhjen e tyre me martesë në Gjirin e Lalzit në Durrës në vitin 2019.

Edhe pse të martuar, Afrona vazhdoi ndërkohë jetesën e saj në Zvicër, ndërsa Blero në Kosovë, e duket se kjo gjë ka ndikuar në marrëdhënien mes tyre.

Sipas burimeve të Prive, ky lajm fatkeqësisht është i vërtetë dhe ndarja e ciftit, është konfirmuar.

Mediat në Kosovë thonë se problemet mes tyre kanë qenë të hershme, ndërsa një prej arsyeve që konsiderohet se ka shkaktuar ndarjen e tyre është pikërisht distanca, e madje thuhet se Blero ka dy muaj që nuk ka shkuar në Zvicër.

Mësohet arsyeja përse u ndanë Blero dhe Afrona! – Revista Bordo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *