Merr fund gjithçka, çka i frikesoi? Moska “dorëzohet” pranë botës: Nuk duam luftë, jo por duam.

 

Sergei Lavrov të premten tha që Moska nuk dëshiron luftë me Ukrainën derisa foli me tone pozitive rreth propozimeve të sigurisë të bëra nga Shtetet e Bashkuara, transmeton gazeta ditore.

“Propozimet amerikane ishin më të mira se ato të NATO-s”, theksoi Lavrov, që gjithashtu bëri të ditur se po pret të ketë takim mes tij dhe Sekretarit Amerikan të Shtetit, Antony Blinken. Diplomati rus pohoi që presidenti Vladimir Putin do të vendos se si do të jetë përgjigja e tyre ndaj propozimeve të ShBA-së./Gazeta Ditore

Merr fund gjithçka, çka i frikesoi? Moska “dorëzohet” pranë botës: Nuk duam luftë, jo por duam.. – Gazetaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *