Memli Krasniqi “dridh” Albin Kurtin me kete qe i tha. Ai po i ben favor te madh serbise me kete gje…

 

 

Krasniqi: U.Ç.K-ja nuk ka arkiva, kush e thotē i bēn favor Serbisē.Krye,tari i PDK-sē Memli Krasniqi ka thēnē se ēshtē njoftuar nga emisari pēr dia,logun me Serbinē, Miroslav Lajçak pēr zhvillim,et e fundit nē dialog.Ai ka thēnē se ka shprehur qēndrimet e PDK-sē lidhur me kētē proces.Krasniqi ka thēnē se sa i pērket çēsht,jes sē arkivave nē dialog, fokusi duhet tē jetē nē çēsht,jet e mēdha dhe nuk duhet qē mē çēshtje sporadike tē ikē nga obligim,et.Per la jmin e plo te kli ko ne re kla men me poshte

Memli Krasniqi “dridh” Albin Kurtin me kete qe i tha. Ai po i ben favor te madh serbise me kete gje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *