Megi Pojanit i ndodh e papritura në trafik (VIDEO)

Megi Pojanit i ndodh e papritura në trafik (VIDEO)

Ajo është ylli i momentit në rrjete sociale dhe kjo kryesisht falë pozave dhe videove të nxehta, por edhe më shumë.

Megi, ka edhe një karakter shumë të veçantë, që ndjekësit ja njohin mirë.

Bukuroshja, e cila është bërë edhe pjesë e televizionit, duke marrë pjesë në seriale dhe në shou-programe, kohë pas kohë ndan ngjarje nga jeta e përditshme me fansat.

Kësaj here ajo tregoi se një ngjarje interesante që i ndodhi në trafik e qe sipas saj e la pa fjalë.

Megi Pojanit i ndodh e papritura në trafik (VIDEO) – Lajme (worldnetpress.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *