Mediat Serbe Dhe Gjithë Serbia Bien Në “Dy Gjunje” : Britania po i përgatitë ‘shiptarët’ për


Shumë nga gazetat beogradase që kontrollohen nga presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, kanë dalë sot me tituj bombastikë në ballinat e tyre, duke e akuzuar Britaninë e Madhe se po e armatos Kosovën dhe po e bën gati për Kjo derisa shqiptarëve të Kosovës u referohen me epitetin ofendues “shiptari”.

Shumë nga gazetat beogradase që kontrollohen nga presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, kanë dalë sot me tituj bombastikë në ballinat e tyre, duke e akuzuar Britaninë e Madhe se po e armatos Kosovën dhe po e bën gati për Iu ftë. Kjo derisa shqiptarëve të Kosovës u referohen me epitetin ofendues “shiptari”.

Mediat Serbe Dhe Gjithë Serbia Bien Në “Dy Gjunje” : Britania po i përgatitë ‘shiptarët’ për

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *