‘Më gj.uante, më ofe.ndo.nte dhe më shfr.ytë.zonte’, Eneda Tarifa prej dy vitesh e ndarë përl oti me historinë e saj..!!


Kengetarja e njohur Eneda Tarifa na ka pe.rl.otur te gjitheve me pu.bli.kimin e nje historie ne Inst.agram.Ajo thote se kjo eshte ‘nje nga historite qe lexova ne ko.ncer.tin e bamiresise ‘Ende ka jete’, shkruan .Në fillim ishim të lumtur. U njohëm në Greqi dhe gjithçka mes nesh shkonte për mrekulli. Pastaj, kur mbeta sht.atz.ënë e kur mendoja se do të përjetoja em.oc.ionet … LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE …lexo me teper

‘Më gj.uante, më ofe.ndo.nte dhe më shfr.ytë.zonte’, Eneda Tarifa prej dy vitesh e ndarë përl oti me historinë e saj..!! – CMD (trendliveg24.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *