Macron I Dergon Nje Leter Vuçiqit,Kerkesa E Tij Per Kosoven Ne Muajt E Ardhshem Po Dridh Serbine

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, dësh,iron që dia,lo,gu Kosovë-Serbi të përfundojë muaj në vazhdim.Ai në një let,ër të cilën ia ka dë,rgua,r presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka dek,laru,ar se duhet të ketë një për,fu,ndim të këtij pr,oce,si me një marrëveshje të gjithanshme.“Gjithashtu, do të vazhdoj ta mbës,ht,es dial,og,un me Prishtinën të ndihmuar nga ndër,mjet,ësimi evropian, me qëllim që të përm,byl,let marrëveshja e gjithanshme dhe përf,undimt,are e nor,maliz,imit të marrëdhënieve. Shpreh dëshirën që sukseset, në këtë drejtim, të ndo,dhi,n në muajt në vijim”, shkruhet në le,trën e Macronit.Presidenti francez let,rën ia dërgoi Vuçiqit për t’ia uruar ditën e shte,tësi,së, transmeton Klankosova.tv.Macron u nda i kë,na,qur edhe me marr,ëdhën,iet mes Francës dhe Serbisë.

Macron i dergon nje leter Vuçiqit,kerkesa e tij per Kosoven ne muajt e ardhshem po dridh Serbine – Online (news71post.com)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *