Luajnë futboll në Dragodan, kur erdhi Policia, ikën me vrap

Disa të rinjë ishin mbledhur sonte që të luajnë futboll në Dragodan, ndonëse është e ndaluar me vendim të Ministrisë së Shëndetësisë.

Por lojën ua la në gjysmë Policia e Kosovës që kaloj andej pari.

IndeksOnline ka siguruar një video ku shihen disa të rinjë duke luajtur me top por kur vetura e Policisë ndalet në rrugë disa prej tyre ikin me vrap.

Pas vërejtjes së tërhequr nga Policia ata u larguan nga vendi i ngjarjes dhe u kthyen në shtëpitë e tyre.

Ministria e Shëndetësisë ka marrë vendim që nga 15 prilli të ndalohet qarkullimi i automjeteve dhe i njerzëve, përveq nevojave për furnizim, koha që u përcakohet në bazë të numrit të parafundit të letërnjoftimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *