Loredana i kërkon Elvana Gjatës të martohen

Reperja Loredana Zefi ka habitur së fundmi me një koment që i ka bërë këngëtares Elvana Gjatës.

Në postomin e fundit, Elvana Gjata dukej e mahnitshme, dhe komplimentet sa vinin e shtoheshin për bukurinë e saj, shkruan”Kosovarja”.

Komenti i cili mori më shumë vëmendje ishte komenti i Loredanës, e cila ka shkruar”Martona menihere me ty”.

Si duket, Loredana e pëlqeu shumë këtë paraqitje të saj, dhe në formë shakaje i bëri këtë koment.

Loredana i kërkon Elvana Gjatës të martohen (kosovarja-ks.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *