Liderët tre’mbeshin kur Merkel vishej me këtë ngjyrë/ Xhaketat që vishte ajo tregonin se

 

 

Që të kuptosh se çfarë do të thotë Angela Merkel, mjafton të shohësh veshjen e saj. Që në pamje të parë ajo e tregon se do flasë me terma paqësorë apo do japë ulti`matume të pre`ra. Kjo lidhet edhe me psikologjine e ngjyrave. “Sa shumë ngjyra por i njëjti stil,” shkruhej dikur në një artikull te gazetes britanike “The Guardian” kushtuar kancelares apo kryeministres gjermane.
Shtyp hape.siren rekl.amuese më poshtë dhe shikoni lajmin e plotë

Për tema që kanë të bëjnë me çështjet që hasen brenda për brenda Gjermanisë, Angela Merkel e shohim më së shumti me një kostum të kuq.

Në raste për shpërndarje mesazhesh paqeje e shohim sigurisht me një kostum të bardhë, ndërsa kur biseda bëhet serioze, ka veshur një xhaketë ngjyrë blu. Kur vendos t’i japë ulti`matume ndonjë vendi tjetër, Angela vishet me të zeza. Për takimet formale përdor xhaketën vjollcë.

Një Kancelare si Angela Merkel do i mungojë politikës.

 

Liderët tre’mbeshin kur Merkel vishej me këtë ngjyrë/ Xhaketat që vishte ajo tregonin se