Leshuan Kuvendin pas fjalimit te Kurtit ! Rron Gjinovci dridhe gjithe vendin, ja pse Albin Kurti e beri…

 

See the source image

 

Leshuan Kuvendin pas fjalimit te Kurtit ! Rron Gjinovci dridhe gjithe vendin, ja pse Albin Kurti e beri…

Ana listi Rron Gjinovci e ka quajtur të dobët fjalimin e sot.ëm të kryeministrit Albin Kurti, në seancën solemne të Kuvendit të Kosovës për nder të 14 vje torit të Pavarësisë së vendit Gjinovci shkruan në pro.filin e tij në Facebook

Gjatë fjalimit të tij në seancën solemne për Pavarë.sinë kryeministri Albin Kurti pasi përmendi të arriturat që sipas tij janë bërë gjatë qeve.risjes aktuale ka folur rreth mediave dhe për ata që nuk pajtohen me të. Për fshirja i krejt këtyre temave në fja.limin e seancës për përvjetorin e Pavarësisë duket se i bëri deputetët e PDKsë, LDKsë dhe AAKsë ta braktisin sa.llën dhe kryeministrit Kurti i cili po mbante fjalim në atë moment.

Shefi i Grupit Parla mentar të AAKsë, Besnik Tahiri ka thënë se lëshimi i sallës ska qenë i plani.fikuar nga opozita por erdhi si pasojë e fjalimit të krye ministrit Kurti.

Ishte një ngjarje që meri ton respekt mirëpo nuk ishte e plani.fikuar nga ne por që u kthye në një seancë të komunikimit politik e që nuk do të duh.ej të jetë kështu përshkak se seanca të tilla e kanë vetëm një qëllim shprehjen e falën derimit, deklaroi Tahiri.

 

Leshuan Kuvendin pas fjalimit te Kurtit ! Rron Gjinovci dridhe gjithe vendin, ja pse Albin Kurti e beri… – Online (liteelink.com)