Leonora ndan një moment të mrekullushëm derisa ndodhet në Drenicë

Leonora mbetët një emër që zgjon kureshtje për çdo që bën.

Duke u dalluar në të gjitha aspektet, pothuajse çdo veprim i saj kalon në lajm, shkruan “Kosovrja”.

Këtë herë, me ndjekësit këngëtarja ka ndarë një moment derisa ndodhet në Drenicë.

Me veshje sportive, ajo duket e mrekullueshme derisa ka zgjedhur një veshje sportive për të kaluar ditën në fshat.

Theksojmë, artistja së fundmi ka nxjerr albumin dhe dy këngë patriotike të cilat u mirëpritën nga publiku.

Leonora ndan një moment të mrekullushëm derisa ndodhet në Drenicë (gazetastar.pw)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *