LAJMI I FUNDIT Vd Es Nga Koronavirusi nuk do ta besoni kush(Video)

LAJMI I FUNDIT Vd Es Nga Koronavirusi nuk do ta besoni kush(Video)

Mediat italiane kanë raportuar një lajm tr agjik ditën e sotme, pasi koronavirusi i ka ma rrë jetën një efektivi të policisë italiane.Siç bëjnë me dije mediat, vi ktima ishte pjesë e eskortës së kryeministrit italiane Giuseppe Conte.Giorgio Guastamacchia hu mbi jetën ditën e sotme në Romë, ndërkohë që raportohet se ishte prekur nga koronavirusi disa javë më parë dhe ishte shtruar në spital ku ishte intubuar.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Burimi:https://as.gogle.press/lajmi-i-fundit-vd-es-nga-koronavirusi-nuk-do-ta-besoni-kushvideo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *