LAJMI I FUNDIT – Shkencëtarët zbulojnë ilaçi që vr et koronavirusin në laborator brenda 48 orëve

LAJMI I FUNDIT – Shkencëtarët zbulojnë ilaçi që vr et koronavirusin në laborator brenda 48 orëve

Një ilaç anti-parazitik i disponueshëm në të gjithë botën është zbuluar se vret Covid-19 në laborator brenda 48 orëve..Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Një studim i udhëhequr nga Universiteti Monash ka treguar një dozë të vetme të ilaçit ivermectin mund të ndalojë rritjen e vir usit SARS-CoV-2 në kulturën e qelizave.Ndërsa nuk dihet se si funksionon ivermectin në virus, ilaçi ka të ngjarë të ndalojë virusin, transmeton lajmi.

Një ilaç anti-parazitik i disponueshëm në të gjithë botën është zbuluar se vret Covid-19 në laborator brenda 48 orëve..Shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Buriimi: https://gazetaprogresi.com/lajmi-i-fundit-shkencetaret-zbulojne-ilaci-qe-vr-et-koronavirusin-ne-laborator-brenda-48-oreve/?fbclid=IwAR1CP06NTHaNNkudZlB8iCDjyBFpBVKNt1jN51yebcz-hCaRZRYTeCmG_jQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *