LAJMI I FUNDIT – Pas numrit te madh te rasteve do te kthehemi ne Karantine !

Ka shkuar në 1 mijë e 833 numri i rasteve të konfirmuara si të prekur me koronavirus.

Vetëm sonte nga IKSHPK janë konfirmuar 77 raste të reja, nga gjithsej 437 mostra të marra nga Klinika Infektive, transmeton Indeksonline.

Edhe sonte si mbrëmë numri më i madh i rasteve është nga rajoni i Prishtinës.

Ka shkuar në 1 mijë e 833 numri i rasteve të konfirmuara si të prekur me koronavirus.

Vetëm sonte nga IKSHPK janë konfirmuar 77 raste të reja, nga gjithsej 437 mostra të marra nga Klinika Infektive, transmeton Indeksonline.

Edhe sonte si mbrëmë numri më i madh i rasteve është nga rajoni i Prishtinës.

Ka shkuar në 1 mijë e 833 numri i rasteve të konfirmuara si të prekur me koronavirus.

Vetëm sonte nga IKSHPK janë konfirmuar 77 raste të reja, nga gjithsej 437 mostra të marra nga Klinika Infektive, transmeton Indeksonline.

Edhe sonte si mbrëmë numri më i madh i rasteve është nga rajoni i Prishtinës.

 

Burimi: https://bdnewsfeed24.com/pre/?p=2442&fbclid=IwAR10C2msLgWgu4_KZeGq804y2N4vQK_wQZsdg4NDGxqD8pbDaTxDTLdhTls

 

Lajmi është fake sepse nuk ka kthim në karantinë, nuk ka ndonjë vendim nga Ministria e Shëndetësisë apo Qeveria.

Poashtu shifrat e publikura këtu nuk janë të sakta dhe teksti është përsëritur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *