LAJMI I FUNDIT – Merret vendimi nga kjo date do te jepen nga 100 euro per qdo qytetar

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) në kohën kur ishte opozitë gjatë Qeverisë Kurti, përkatësisht në muajin prill, kishte propozuar që secili qytetar i vendit të kompensohet me 100 euro në kuadër të pakos emergjente për t’u ballafaquar me pandeminë COVID-19.
Por me formimin e Qeverisë së re të përbërë nga LDK-AAK-Nisma dhe Lista Serbe, partia e udhëhequr nga Ramush Haradinaj nuk është zmbrasur nga ky propozim Eksluzive VIDEO:A është ‘gjallë’ propozimi i AAK-së që secilit qytetar t’i jepen 100 euro?

 

Burimi: http://media24newss.com/lajmi-i-fundit-merret-vendimi-nga-kjo-date-do-te-jepen-nga-100-euro-per-qdo-qytetar/?fbclid=IwAR0nJynS0Fyi1P_hzcqaqwssbnj0Wk6G0OOXeG_hV6GeNGE1R4UtrcJPNwc

Ky lajm është fake sepse në tekst nuk është përmendur anjë burim se nga ku është marrë ky informacion dhe asnjë institucion zyrtar nuk e ka konfirumuar se do t’ju jepet qytetarëve kjo shumë. Gjithashtu në titull thuhet se vendimi është marrë por në tekst nuk ka ndonjë datë se kur është marrë ai vendim. Plus kësaj teksti është i mangët me të dhëna dhe i përsëritur dy herë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *